2013. március 4., hétfő

Tippek kérdőíves munkákhoz, kérdőívekért fizető cégekhez:

  • MINÉL TÖBB CÉGHEZ REGISZTRÁLJ BE, mert az egyetlen gond csak, hogy nincs végtelen mennyiségű kérdőív, amit ki lehetne tölteni így, ha kapsz kérdőívet, akkor azt töltsd ki minél hamarabb, mert pár nap alatt elavulhat a kérdőív, s akkor már nem tudod kitölteni és nem is kapsz így érte pénzt. Ha valóban meg akarsz élni csak kérdőívek kitöltéséből, akkor azért lehet hogy 100 cégbe is be kell regisztrálj. Folyamatosan pakolom fel a cégeket ide is, ahogy tudom! Ha viszont csak pár ezer forint plussz is elég neked vagy ha kihasználod a partnerprogramjukat is, akkor lehet hogy elég egy-két cég is.
  • MINDIG TÖLTSD KI A LEHETŐ LEGRÉSZLETESEBBEN A PROFILODAT, mert ez alapján kapsz kérdőíveket. Ha nem töltöd ki akkor nem fogsz kapni és nem is fogsz így pénzt keresni! Érdeklődési kör, melo, stb. tölts ki mindent saját magadról, amit csak lehetséges! Már tudom, hogy amely cég eddig nem küldött sok kérdőívet az azért volt, mert a személyes profilokat nem töltöttem ki eléggé. Így nem tudták eldönteni, hogy beletartozom-e a felmérés célcsoportjába vagy se, s mindig inkább a célcsoportnak küldenek kérdőívet, ezért ez a pont nagyon fontos ha valóban pénzt akarsz keresni. Sok helyen még fizetnek is csak a profil kitöltéséért is.
  • LÉGY GYORS! A kérdőíveket töltsd ki minél hamarabb, lehetőleg azon nyomban, amint megkapod (úgyis csak pár perc), mert ha betellik a kvóta, akkor már nem töltheted ki s így nem is kapsz érte pénzt!!
  • Minden cégnél ha van kérdőív, akkor arról emailben értesítenek, ezért is fontos a valós email cím megadása.

  • Ha valós adatokat adsz meg a regisztrációknál az érdeklődési kör meg ilyeneknél is akkor nem csak, hogy könnyebben ki tudod tölteni a kérdőíveket, hamarabban mert értesz hozzá vagy mert épp még érdekel is a téma, de a tapasztalat azt mutatja (kipróbáltam) hogy ilyenkor valahogy mindig több kérdőívet kaptam azoktól a cégektől, s így több pénzt is tudsz keresni.
  • A kérdőívek kitöltésénél is írj valódi véleményt, mert visszacsatolt kérdésekkel kiszűrhetik a vaktában bejelölt válaszokat és így nem biztos, hogy kapsz majd több kérdőívet!
  • Érdemes sok külföldi cégbe is beregisztrálni, abból sokkal több van, viszont egyes cégeknél lehet, hogy csak külföldi lakhelyel fogadnak el regisztrációt, de ne zavarjon ha ettől még kifizetnek. ;) Ha elég cégbe beregisztrálsz és ajánlasz te is másokat, akkor akár csak eme kérdőíves munkákból is szépen meg lehet élni! !
  • r r r Ha az oldal vagy a kérdőív angol nyelvű használj webfordítót vagy google fordítót !
  • Soha ne csatlakozz olyan kérdőíves céghez, amely pénzt kér a csatlakozásért, mert az tuti kamu. Az összes valódi cég ingyenes.

Ne zavarjon ha kirostálnak egy-két kérdőívből. Mindig egy adott célközönséget keresnek pl. csak bizonyos korosztályú, nemű, foglalkozású, keresetű stb. népeket, ez mindig változó, így kapsz majd te is megfelelő kérdőíveket idővel ne aggódj, s ne add fel. Ezért érdemes minél több kérdőívekért fizető céghez beregisztrálni, s így kiegészítő jövedelemnek nagyon is jó lehet. A regisztrációnál a profil kitöltés lehet, hogy elsőre hosszúnak tűnik, de azt mindenhol csak egyszer kell megcsinálnod, s utána már csak a kérdőíveket kapod, melyekkel akár 6-10 perc alatt kereshetsz egy ezrest is! Rosszabb esetben negyed óra alatt 400 forintot, de szerintem az sem olyan rossz. Így minél több céghez regisztrálsz be annál többet fogsz tudni keresni, s többnyire még szórakoztatóak is tudnak lenni a kérdőívek.
A online kérdőíves munka így jó pénzt hozhat.
Az úgynevezett internetes pénztárcákra utalják a fizetésedet.


Szerintem az egyik legjobb ingyenes kiegészítő pénzkeresési forma a neten, remélem neked is megtetszik majd!

Sok sikert!
Adrián

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése