2013. március 4., hétfő

javslatok, trükkök, módszerek, startégiák, elvárások, lehetőségek, tények, tévhitek

1 megjegyzés:

  1. BEVEZETŐ

    Az internet egy hatalmas, kusza dzsungel. Nagysága félelmetesnek tűnhet. Ha valaki az interneten akar pénz keresni, megijedhet nagyságától, attól, hogy eleinte a pénz éppen csak hogy csepeg és folydogál. De!!!
    Senki ne adja fel! Az eleinte csak apránként csordogáló, bejövő pénzek hosszú,aprólékos munkával néhány hónap, egy - két év múltával egyre nagyobb, bővebb folyammá duzzadnak, és egyre kevesebb munkával egyre több eredmény érhető el.

    Blogomban néhány lehetőséget sorolok fel, nincs tuti tipp, nyerő módszer,csak sok -sok lehetőség, trükk, módszer,kinek egyik jön be,kinek a másik.

    Az biztos viszont, hogy a megkeresett pénzt nem mások elől veszi el senki, ha egyre többet keres, akkor más nem keres egyre kevesebbet. A lehetőségek száma végtelen, a piac egyre csak tágul. Ha valaki hozzá kíván tenni a felsoroltakhoz, regisztráció után megteheti, melyet minden érdeklődő nevében köszönök szépen.

    Lássunk hát hozzá az új évezred teremtette új munkalehetőség területeinek számbavételéhez, elemzéséhez, véleményezéséhez. Mindenkinek akit érdekelnek a felsoroltak,a későbbi esetleges internetes munkákhoz sok sikert kívánok, kívánom, hogy egyre többen tudják , elérni elvárásaikat és megvalósítani álmaikat!!!



    VálaszTörlés