2013. március 4., hétfő

Tanuld meg a SIKER kulcsát, a "HOGYANT"

"Elgondolkoztak már azon, hogy egyesek miért sikeresebbek másoknál? Mi az oka annak, hogy Többet keresnek, boldogabbak, jobb jobb kapcsolataik vannak, egészségesebbek és úgy tűnik teljesebb életet élnek?"

Hallgasd meg Brian Tracy Főnix szemináriumát mp3 előadás formájában, mely pontosan erről szól!.
A fickó egész életében azt kutatta, hogy milyen közös dolgok vannak a sikeres emberekben ( s nem csak anyagi szempontból sikeresekben! ), s megdöbbentő felfedezésekre jutott, melyek egyrészt azt bizonyították, hogy semmilyen előzetes "örökölt" dolog, pl. külső, kapcsolatok, műveltség, intelligencia nem szükségszerű a sikerhez, másrészt, hogy A SIKER IGENIS TANULHATÓ ! ! ! !

TANULD MEG TE IS, hogyan lehetsz SIKERES BÁRMIBEN ! ! !
TÖLTSD LE ÉS HALLGASD MEG a Siker "hogyan"-járól szóló Főnix Szemináriumot mp3 audió formátumban!


ITT és MOST TÖLTSD LE INGYEN AZONNAL s hallgasd ! ! ! !
A sikerről szóló összes előadás, képzés, könyv, olvasmány, tanfolyam, s audió anyag közül a legfantasztikusabb, amit életemben hallgattam. Pörgős formában a lehető legtömörebben, CSAK A SZINTISZTA LÉNYEG MINDENRŐL, kihagyások nélkül! Fantasztikussan hihetetlen előadás, ha meghallgatod, garantálom, hogy többé nem leszel ugyanaz az ember!! ;))
Általános Iskolában KÖTELEZŐnek kellene lennie!! A letöltéshez lehet, hogy be kell regisztrálnod ingyen, de az fél másodperc, megéri!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése