2013. március 4., hétfő

Pénzkeresés Játékkal, játékokkal

TÖBB féle megoldás is van, melyekkel valódi pénzt tudsz keresni játékokkal, pusztán azzal, hogy játszol.

1#: Kipróbált Internetes Casino " Trükk " :

Ez az első és egyetlen olyan módszer ezen honlapomon, melyhez szükséges némi befektetés (min. 1700 HUF), viszont ha "szerencsés vagy" akkor jó sok ezer forintot tudsz csinálni elég hamar. Íme egy kifizetési bizonylatom 30 000 HUF-ról, amit 2500-ból csináltam pár nap alatt:


A Bwintől a KIFIZETÉSI BIZONYLATOM itt!
(persze azért volt benne egy kis sportfogadás is)
VISZONT FONTOS, hogy NE KOCKÁZTASS KONYHAPÉNZT, mert azért van benne rizikó!


Pénzkeresés Rulettel a nagy számok törvénye alapján:

Az online rulett "TRÜKK" :
Neve: "Piros feketézés"
LÉNYEGE:
Megvárod míg kijön 4-5-6-8x a piros vagy fekete egymás után (vagy akár páros páratlan, 1harmados oszlopok vagy sorok, stb.), majd ha kijött pl. 8x a piros szín (attól függően, hogy mennyire biztosra akarsz menni) akkor elkezdesz a feketére tenni (ami ugye eddig nem jött ki sokszor) addig, amíg nem nyersz. FONTOS: Minden körben, amikor nem nyersz megduplázod a tétet ugyanarra, ami eddig nem jött ki sokszor, így előbb utóbb a nagy számok törvénye miatt tuti nyersz.
Ezt csak internetes kaszinókban érdemes alkalmazni, mert nem kell várni órákat arra, hogy kijöjjön 4-5 egyforma, mert akár 1 kattintással pörgethetsz új számot akár másodpercenként, így akár percenként nyerhetsz 1$-t! Ezt a módszert sok kaszinóban kipróbálhatod, a bwin azért jó, mert ott 10 forint a minimum tét (a legtöbb kaszinóban ez 1$), azaz elég kis összegekkel is csinálhatod. Íme egy táblázat, hogy a duplázós módszerrel hogy alakulhat a dolog, ha sokáig nem nyersz:

Hanyadik Kör
Tét az adott körben
Összesen eddig kockáztatsz
1. (azaz most kezdtél el először rakni arra, ami nem jött ki már vagy 4-8x egymás után)
10 HUF (ha a minimál téttel indítasz a bwinen)
10 HUF-t
2.
20 HUF
30 HUF-t
3.
40 HUF
70 HUF-t
4.
80 HUF
150 HUF-t
5.
160 HUF
310 HUF-t
6.
320 HUF
630 HUF-t
7.
640 HUF
1270 HUF-t
8.
1280 HUF
2550 HUF-t
A duplázós módszernél, akárhanyadik körben nyersz, mindig annyit nyersz, amennyi a legelső téted. Ha a 0 jön ki természetesen úgy kezeled, hogy nem nyertél és duplázol, bár egyes kaszinók ilyenkor a fele téted visszaadják!
Tehát ha pl. vársz addig míg 8. jön ki egymás után a páros vagy páratlan vagy stb. akkor már 2550 HUF-ból jó vagy 16 körig összesen. S az, hogy 17x jöjjön ki egymás után ugyanaz a piros fekete stb, az azért egy valóban rendes véletlen szám generátorral működő online kaszinóban eléggé eléggé ritka, bár volt már rá példa nekem is, viszont addigra már böven volt elég pénz ahhoz, hogy 17x-re is rakjak. Tehát van benne kockázat, de minél több a tőkéd, annál kevesebb. Persze vannak olyan kaszinók, ahol megbuherálták a véletlenszám generátort és érzékeli ha "piros feketézel", de eddig ezen általam ajánlott kaszinókban ilyet nem tapasztaltam.
Lássuk hogy alakul a kockázat, ha a harmadosokkal játszol. Először is, itt ugye azt várod meg amíg, pl. 8 szám jön ki az egyik 2 harmadban míg a 3. harmadban vagy sorban egy se. S mivel ez 3x-os pénzt fizet itt nem is kell dupláznod, tehát tovább is elmehetsz kevesebb tőke kockáztatásával:
Hanyadik Kör
Tét az adott körben
Összesen eddig kockáztatsz
Ha ebben a körben nyersz, akkor a nyereséged:
1. (azaz most kezdtél el először rakni arra a harmadra, ahol nem jött ki szám már vagy 8x egymás után)
10 HUF
10 HUF-t
+20
2.
10 HUF
20 HUF-t
+10 HUF
3.
20 HUF
40 HUF-t
+20 HUF
4.
30 HUF
70 HUF-t
+20 HUF
5.
40 HUF
110 HUF-t
+10 HUF
6.
60 HUF
170 HUF-t
+10 HUF
7.
90 HUF
260 HUF-t
+10 HUF
8.
140 HUF
400 HUF-t
+20 HUF
9.
210 HUF
610 HUF-t
+20 HUF
10.
310 HUF
920 HUF-t
+10 HUF
11.
470 HUF
1390 HUF-t
+20 HUF
12.
700 HUF
2090 HUF-t
+10 HUF
13.
1050 HUF
3140 HUF-t
+10 HUF
Tehát ha pl. vársz 8 olyan kört, amikor egy szám se jön ki ugyanazon sorban, vagy harmadban, akkor 3140 forintból kibírsz 21. kört. S azért ez meg már extraritka, hogy 21 körig ne jöjjön ki egy szám se utána. Már arra is sokat kell várnod, hogy 8 ne jöjjön ki =) De ne hidd el, próbáld ki játékpénzzel.

NE KOCKÁZTASS ! ! !

Próbáld ki JÁTÉKPÉNZzel rizikó nélkül!



Már játékpénzes módban is ki fog derülni, hogy mely kaszinókba építettek be ilyen "pirosfeketézés" elleni védelmet, s melyekbe nem (ez azt jelenti, hogy automata program figyeli, s manipulálja az amúgy véletlenszám generátorral generált eredményeket úgy, hogy akár 15x is ki pörgeti ugyanazt a színt mégegyszer, hogy így ne "lopd" a pénzüket ^^ ) A normális kaszinókban valóban MINDIG csak véletlenszám generátor rendesen manipuláció nélkül véletlenül dobálja a számokat, így ezért nyereséges általában ezen kaszinóknál ez a módszer. Persze innen is használhatsz még egyéb "tippadó progik"at, sok hasznos van.


Ezen online kaszinókat ajánlom, ahol rendes véletlen szám generátor van:


A Bwintől a KIFIZETÉSI BIZONYLATOM itt! (persze azért volt benne egy kis sportfogadás is)
 
A Bet-at-Home-t a jobboldali függőleges sáv alján a legördülő menüből tudod magyarra állítani!
 
Kattints ide s keress Valódi Pénzt Játékkal!


2#: Internetes Póker INGYEN 11 000 HUF-al 

A PokerStrategy-nél szó szerint INGYEN adnak 50 dollárt ha kitöltesz egy pókeres tesztet (magyar)
Én már megkaptam. Tényleg valódi pénz, és tényleg lehet vele játszani és kivenni befizetés nélkül.


e
( Sok kaszinó ad még un. "no deposid bónusz"t (= nem kell befizetni), amikor is úgy adnak pénzt, hogy előre neked odaadják amivel tényleg elkezdhetsz játszani és pénzt keresni, viszont ezeknél a részletes szerződésben MINDIG(!) levan írva, hogy meg kell forgatni vagy ezerszer is azt a pénzt, hogy ki tudd venni, s a legtöbb kaszinóban a rulettel ezt egyáltalán nem is lehet megtenni, s a pókerrel is kb csak 10ed mértékben, így maradnak kb. a félkarú rablók..!). Tanulság: MINDIG OLVASD EL A RÉSZLETES feltételeket és szerződést is! )

Viszont ennél az ingyen 50 $-os pókernél ilyen megforgatási követelmény nincsen, vagy nagyon minimális (attól függően, mely kaszinónál veszed ki) és a póker rendesen beleszámít ebbe, 1 óra alatt meg tudod forgatni akár, s ehhez tényleg csak egy tesztet kell kitölteni. Akár 1 munkanap alatt aktiválják a számládon az 50 $valódi pénzt! Ehhez ugyan ki kell tölteni egy tesztet, de még mindig jobb mintha saját pénzt fizetnél be, hisz azt nem jó eljátszani, főleg ha már túl sok ember úgy keres pénzt ezzel a játékkal, hogy összeülnek laptopjaikkal 2-4-en spanok külön internetes csatlakozásokkal, s 1 ember ellen szövetkezve pókereznek úgy, hogy direkt nézik egymás laptopjait s csak ellene játszanak, hogy az így könnyen keresett pénzt elosszák...

Te ilyet persze ne csinálj, légy tisztességes, s ne a saját pénzed játszd el, inkább..
Kattints ide s szerezd meg te is az ingyen 50 $-od!

Vagy szerezz egyéb bónuszokat egyéb kaszinókból:

 
A Bet-at-Home-t a jobboldali függőleges sáv alján a legördülő menüből tudod magyarra állítani!


 Ingyen pénz Sportfogadásokhoz 

INGYEN pénz sportfogadásokhoz?
Igen, itt a freesportsbetnél szó szerint ingyen adnak neked pénz a regisztráció után azonnal, melyel egyből el is kezdhetsz fogadni a világ majdnem összes sporteseményére. Ráadásul akárhányszor veszítheted el a pénzt, mindig azonnal visszakapod a kezdőtőkéd, ami lehet nem sok, de ha ügyes vagy akkor el tudod érni a minimum kifizetési határt és ki tudod venni a pénzt.
Az egyetlen nehézség, hogy a nyereményszorzók nem a magyaroknak megszokott 1.25, 2.7 stb formában vannak, hanem az amcsi vezióban. Amik így néznek ki pl.: +260, -120 , itt a +260 az 3,6x-os szorzót jelent, a -120 meg azt, hogy 120-at kell felraknod ahhoz, hogy 100-at nyerj. Tehát minél inkább Plusszban van a nyereményszorzó annál inkább úgy gondolja a rendszer hogy kisebb az esélyed a nyerésre, és annál többet fizet, s minél inkább minuszban van a szám annál inkább úgy gondolja, hogy tutira az fog nyerni, így annál kevesebbet is fizet. Ha bővebb infó érdekel az ilyen nyereményszorzókról akkor google ;)
Ha sportfogadással tervezel pénzt keresni online s kezdő vagy még akkor itt találsz napi nyerő tippeket: http://nyerosportfogadas.webs.com/napi-tuti

Vagy szerezz még több ezer forintot bónuszba a saját befizetésed mellé a legprofibb magyarul is tudó online sportfogadó irodákban:

 
A Bet-at-Home-t a jobboldali függőleges sáv alján a legördülő menüből tudod magyarra állítani!


 Pénzkeresés online játékokkal:

  Cashle = Points 2 Shop:
- Angol, de nagyon profi és megbízható cég, MÁR 2x FIZETETT EZ A KÉRDŐÍVES CÉG IS:
1. KIFIZETÉSI BIZONYLATOM ITT!

2. KIFIZETÉSI BIZONYLATOM ITT!
- Sokmindennel lehet pénzt keresni, pl. játékokkal, kérdőívek kitöltésével, videók nézésével, reklámokkal, + sok egyéb ingyenes akcióval
- Azért is fizet ha csak simán alád regisztrál valaki. Itthonra kevesebbet de ha külföldi regisztrál alád akkor akár 1,5 dollárt is fizet!
Nem kell megvárni míg ő is kitölt egy kérdőívet, AZONNAL fizet ráadásul 4 MLM szinten keresztül fizet ingyenes regisztrációkért is, ITTHONRA IS, plussz még azért is fizet 4 MLM szinten keresztül ha kitöltenek alattad kérdőívet vagy csinálnak BÁRMILYEN ingyenes akcióval pénzt s ráadásul MINDEN EGYES ILYEN ALKALOMNÁL FIZET EZÉRT NEM ÚGY MINT EGYÉB CÉGEK!!!!
- Fizet: PayPalra, Payzara, Csekken, LibertyReservre, E-Goldra és számos egyéb kuponos formában is!
- A Minimum kifizetés mindössze 1 dollár!!
- Engem kikéréstől számítva pár napon belül kifizetett! 1. KIFIZETÉSI BIZONYLATOM ITT 2. KIFIZETÉSI BIZONYLATOM ITT
Ahhoz képest, hogy angol, elég sűrűn lehet találni itthonra is fizető akciókat (naponta többet is: "Earn points" menü bal felül majd itt offers, surveys stb..), én is már többel kerestem pénzt! Tudom, elég hihetetlen a cég, ha bárki tud bármi hasonlót, ami itthonra is így fizet ennyi mindenért s tényleg van róla több kifizetési bizonylata is akkor szóljon azonnal! Ha nem tudsz akkor Regisztrálj Te is Most! =))
e


A LEGFONTOSABB!!!
MINDIG FIGYELJ ÉS HALLGASS A
PÉNZÜGYI DOKTORRA!!!

                      BLOG:                   penzugyidoktor.blogspot.com
                      YOUTUBE:           http://youtu.be/SLWnT18cx_U


A PÉNZÜGYI DOKTOR 
MINDIG SEGÍT!

Egyéb Pénzkeresés játékkal:

- Ootz.org
Az első magyar fejlesztésű "Játssz és Nyerj!" weboldal. A regisztráció után naponta kapsz INGYEN játéklehetőségeket és az összegyűjtött, nyert pontjaidat az oldal saját bolt részlegében ajándéktárgyakra válthatod! Érdemes naponta játszani, hogy minél több pontot szerezz!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÚJ: - Wangaru
Ez egy tuti biztosra fizető régóta üzemelő profi oldal, csak ide került fel újként. Számos módon lehet vele pénz keresni. Pontokat lehet gyüjteni mindenfélével, olvasással, játékkal, stb. melyeket igazi pénzre, kedvezményekre, vagy webshopjukban termékekre válthatod.

--------------------------------------


Inbox Dollars

Több helyről is láttam tőle kifizetési bizonylatokat, nekem még új. Nem csak online játékok játszásáért fizet, de kérdőív kitöltésért, keresésért, videók nézéséért, stb.. 5 $-t ad már csak a csatlakozásért. Kifizetés 30$-tól.


 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Van még pl. ez is, de szerintem ez fosi, nem biztos pénzért van: www.worldwinner.com , www.paidgameplayer.com
Van még jópár olyan oldal, melyek azért fizetnek, hogy logikai/lövöldözős/idióta/aranyos/vicces/ügyességi stb. játékokat játszol az ő oldalukon úgy, hogy semmit nem kell befizetned. Pakolom fel majd folyamatosan a többi ilyen céget is! =))
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- A kifizetés az úgy nevezett internetes pénztárcákra történik.

További játékok melyekkel pénzt lehet keresni + leírások bővebb infók folyamatosan kerülnek fel!

2 megjegyzés:

  1. Discover how THOUSAND of individuals like YOU are earning their LIVING from home and are living their dreams right NOW.
    SUBSCRIBE FOR FREE

    VálaszTörlés
  2. Register To SwagBucks Now!
    SwagBucks reward their members with free gift cards and cash for the everyday things they already do online.

    Collect Points
    Shop online, watch entertaining videos, use a search engine, participate in surveys, and find great deals to earn points.

    Get FREE Gift Cards
    Exchange your swag points for free gift cards to your favorite retailers like Walmart or Amazon, and more, or get cash back from PayPal.

    VálaszTörlés