2013. március 4., hétfő

Kérdőíves cégek, kérdőív kitöltés pénzért

 

A LEGFONTOSABB!!!
MINDIG FIGYELJ ÉS HALLGASS A
PÉNZÜGYI DOKTORRA!!!

                      BLOG:                   penzugyidoktor.blogspot.com
                      YOUTUBE:           http://youtu.be/SLWnT18cx_U


A PÉNZÜGYI DOKTOR 
MINDIG SEGÍT!


                       BLOG:                   penzugyidoktor.blogspot.com

                      YOUTUBE:           http://youtu.be/SLWnT18cx_U


TUDNIVALÓK TÖMÖREN a kérdőíves munkákról :
Bármilyen hihetetlennek is tűnhet elsőre, de számtalan mamutcég örömmel fizet akár 1000 HUF-t pár percedért Neked, hogy egy részletesebb 2-15 perces kérdőívet kitöltesz. Azért éri ez meg nekik, mert így részletes statisztikákat tudnak készíteni konkrét célpiacuk vásárlási szokásairól. Minden sikeres cég ilyen statisztikák alapján alakítja a termékeit, marketingjét, stb. hisz ezek nélkül sokkal de SOKKAL többet buknának hosszútávon, mint amennyit Neked kifizetnek egy-egy ilyen pár perces kérdőív kitöltéséért, s ugye online sokkal egyszerűbb ez mindenkinek mintha offline próbálnák a statisztikákat megszerezni, melyekre rendszeresen szükségük van.

ELŐNYÖK TÖMÖREN:
- Átlag 100-1000 HUF pénzt kapsz egy 1-10 perces kérdőív kitöltéséért azzal arányosan milyen hosszú a kérdőív.
- Minden kédöívekért fizető cég teljesen ingyenes, soha semmit nem kell Neked fizetni!
- Teljesen szabad időbeosztásodban dolgozhatsz, szinte akármennyit, mert rengeteg ilyen kérdőíves cég van.
- Nem kell se cég, se vállalkozói, se számlaadás a kifizetésekhez, melyek többnyire az online elektronikus pénztárcákra történnek!

Bövebb infók és tippek legalul a kérdőíves cégek listája alatt! 

                      BLOG:                   penzugyidoktor.blogspot.com

                      YOUTUBE:           http://youtu.be/SLWnT18cx_U

Kérdőívek kitöltéséért fizető cégek listája:

Kipróbált kérdőíves cégek


- MarketAgent kérdőívek kitöltéséért fizető cég:
- KIPRÓBÁLT, MEGBÍZHATÓ KÉRDŐÍVES CÉG, VALÓBAN FIZETTNEK IDŐRE ! Már kb. 30x fizettek!!
Megbízható cég, ne hagyd ki! Legutóbb kb. 10 000 HUF-t utaltak. KIFIZETÉSI BIZONYLATAIM pl.: 1. , 2.
- Magyarul is tud mindent
- NAPONTA van kifizetés, 24 órán belül számládon a pénz! Eddig tényleg mindig időre fizettek, csak 1x késtek pár napot.
- Kifizetés Paypalon vagy Skrillen (=moneybookers) is már 2 eurótól!
- Csatlakozásért 1,5 eurót kapsz azonnal! Utána töltsd ki egyből a kérdőíveket, amiket találsz, pl. az "aktuális kutatások" menüpontban!
- Akár 750 HUF pénzt is kaphatsz 1 kérdőív kitöltésért! Legutóbb 450 forintot kaptam egy 6-8 perces kérdőívért. Ha valamelyik internet böngészővel nem akarna működni a kérdőív, akkor nyisd meg egy másikkal!
- Ha te is küldesz még emberkéket az online kérdőíves munkára, akik kitöltenek 1 kérdőívet, azokból már csak a csatlakozásuk után is kapsz 1 eurót!
Kattints eme bannerra s oszd meg véleményed pénzért kérdőív kitöltéssel!


- Ipsos Access Panels :
- KIPRÓBÁLT, MEGBÍZHATÓ KÉRDŐÍVES CÉG, VALÓBAN FIZETTNEK IDŐRE!
- Tud mindent magyarul is. 49 országba van jelen s Magyarországra is fizet.
- A kifizetés Ticket Compliments pénzutalványokban történik, melyeket kikéréstől számítva 2 héten belül ingyen elküldenek Neked postán. Ezen utalványokkal már biztos te is találkoztál s tudod, hogy szinte bárhol elfogadják itthon is, pl. Tesco, Auchan, CBA, stb. + 55 000 egyéb helyen is le tudod vásárolni, vagy akár simán pénzre is tudod váltani.
---> A KIFIZETÉSI BIZONYLATOMAT ITT TALÁLOD!
- 1000 forinttól lehet kivenni a pénzt. Pontokban gyűlik a pénzed, 1 pont = 2,6 HUF.
- Nekem elég sűrűn jön tőle kérdőív (havonta akár 4-5).
- Ha nem passzolsz bele egy kérdőívbe s így nem töltheted ki, akkor is kapsz 13 forintot!!
- Ha általad regisztrál valaki ingyenesen, akkor pusztán csak ezért regisztrációnként 313 HUF-t egyből megkapsz! Nem kell várni arra, hogy Ő is ki is töltsön 1 kérdőívet mint pl. a marketagentnél ha nem az admin felületjükről emailben küldesz meghívót, hanem szerzel ajánlói linket a külső partnerprogramjuknál, ami ennél az affiliate rendszernél található!

- Cashle = Points 2 Shop :
- Angol, de nagyon profi és megbízható cég, MÁR 2x FIZETETT EZ A KÉRDŐÍVES CÉG IS:
1. KIFIZETÉSI BIZONYLATOM ITT!

2. KIFIZETÉSI BIZONYLATOM ITT!
- Kérdőíveken kívül sok mással is lehet pénzt keresni, pl. videók nézésével, reklámokkal, játékokkal, + sok egyéb ingyenes akcióval
- Azért is fizet ha csak simán alád regisztrál valaki. Itthonra kevesebbet de ha külföldi regisztrál alád akkor akár 1,5 dollárt is fizet!!!
Nem kell megvárni míg ő is kitölt egy kérdőívet, AZONNAL fizet ráadásul 4 MLM szinten keresztül fizet ingyenes regisztrációkért is, ITTHONRA IS, plussz még azért is fizet 4 MLM szinten keresztül ha kitöltenek alattad kérdőívet vagy csinálnak BÁRMILYEN ingyenes akcióval pénzt s ráadásul MINDEN EGYES ILYEN ALKALOMNÁL FIZET EZÉRT NEM ÚGY MINT EGYÉB CÉGEK!!!!
- Fizet: PayPalra, Payzara, Csekken, LibertyReservre, E-Goldra és számos egyéb kuponos formában is!
- A Minimum kifizetés csak 1 dollár!!
- Engem kikéréstől számítva pár napon belül kifizetett! 1. KIFIZETÉSI BIZONYLATOM ITT , 2. KIFIZETÉSI BIZONYLATOM ITT!
Ahhoz képest, hogy angol, elég sűrűn lehet találni itthonra is fizető akciókat (naponta többet is: "Earn points" menü bal felül majd itt offers, surveys stb..), én is már többel kerestem pénzt! Tudom, elég hihetetlen a cég, ha bárki tud bármi hasonlót, ami itthonra is így fizet ennyi mindenért s tényleg van róla több kifizetési bizonylata is akkor szóljon azonnal! Ha nem tudsz akkor Regisztrálj Te is Most! =))


- GlobalTestMarket :
Nekem még nem jött össze elegendő pénz a kifizetéshez, de már sok helyen láttam tőle kifizetési bizonylatokat. A kezelőfelület angol, de a kérdőívek mind magyarul jönnek! Ha nem esel bele egy kérdőív célcsoportjába s így nem töltheted ki a kérdőívet akkor is kapsz kb. 60 forintot! Akár hetente is jöhet tőle kérdőív melyek kitöltése magyarul történik! Pontokat lehet gyűjteni és beváltani pénzre. 1000 pont = 50 $. Kb. 200-250 HUF-t kapsz emberenként ha mást is hívsz, aki kitölt legalább 1 kérdőívet.
Küldd el a mail címed s küldök meghívót:
E-mail:

                      BLOG:                   penzugyidoktor.blogspot.com

                      YOUTUBE:           http://youtu.be/SLWnT18cx_U


Kipróbálás alatt lévő online kérdőíves munkák, cégek:


Ezen cégek NEKEM még nem fizettek ki. Ez nem azt bizonyítja, hogy ezen cégek valszeg kamuk, mert igazából innen a legtöbb cégtől még nem jött itthonra nekem elég kérdőív ahhoz, hogy elérjem a kifizetési minimumot (mivel külföldi cégek ugye) vagy mert én voltam lusta ktölteni náluk elég kérdőívet. Számos tapasztalat van arra, hogy míg egyik embernek sok kérdőív megy 1 kérdőíves cégtől addig másiknak szinte semmi (a profil és lakhely miatt).
Amely kérdőív kitöltős cégeknél már elértem a limitet de mégsem fizettek, azt egyből le is vettem innen!!

- PaidViewPoint.com :
Az egyik legjobb kérdőíves cég. Egyszerű, gyors, átlátható és NAPONTA jön tőle kitölthető kérdőív itthonra is! Nem szűrnek ki soha egyetlen kérdőívből se, amire meghívnak azért fizetnek is. Minden kérdőív pusztán csak 10 db X-elős kérdőívből áll, fél perc alatt kitölthető. Egy ilyen lehet nem fizet annyit, mintha 20 perces lenne, de eddig már több hónapja szószerint minden nap jött tőle ilyen kis rövid kitölthető kérdőív itthonra is! PayPal-on fizet 15$ elérése után. Angol fórumokon már láttam tőle több kifizetési bizonylatot. Felhasználóbarát, s mindenért kapunk azonnal pénzt. Ha ingyen beregisztrálsz kb. 200 forintot s barátok meghívásáért is 1 dollárt kapsz ha elérik a kifizetési limitet, vagy 20%-ot folyamatosan abból, amit keresnek ha VIP taggá válsz.


e e e e - Toluna :
Nagyon profinak néz ki.



kérdőív kitöltéssel pénzkeresés online
Inbox Dollars

Most találtam, de több helyről is találtam tőle kifizetési bizonylatokat. Nem csak kérdőív kitöltésért fizetnek pénzt, de pl. online játékokért, keresésért, videók nézéséért. 5 $-t ad már csak a csatlakozásért. Kifizetés 30$-tól.

  TreasureTrooper :
- Most tesztelem, elvileg MINDEN NAP  legalább $4.25 dollárnyi GARANTÁLT kérdőív + egyéb dolgokért is fizet, pl. keresésért (mint amit googleban is csinálsz), játékékokkal való játszásért, stb.! Különböző "kincses" tárgyakat kapunk, melyeket pénzre lehet elcserélni (pl. ezüstérme = 1 $, nyílhegy = 2 HUF, stb.)
- CashCrate :
Angol. Eddig nagyon profinak tűnik, csak most csatlakoztam. Hivatalosan is lehet regisztrálni itthonról. Kérdés, hogy mennyi kérdőívet küldenek itthonra. 20$-tól van kifizetés. 2 szintes partnerprogramja van s nem csak kérdőívekért fizet!
- SpiederMetrix :
Angol. Minden egyes profil rész kitöltéséért is 100-100 forintokat kapsz. Pontokban számol, 1 pont kb 33 huf. Hivatalosan is lehet csatlakozni akárhonnan. Barátok ajánlásáért akkor kapsz 33 HUF-t ha legalább 1 rendes kérdőívet ki is töltenek. Paypalra is fizet. Még tesztelem, csak most reggeltem.

  - PurpleProfile :
Angol, s lehet, hogy csak külföldi lakcímmel enged regisztrálni, de ez ne zavarjon. Elég profi szerintem. Átlagos időközönként kb. havonta jönnek kérdőívek de elég jó pénzekért 2-4 dollár. Ezekről kapsz mindig emailben értesítést, de akkor is érdemes benézned néha, ha nem kapsz mailt, mert akkor is mindig szokott lenni pár kisebb kérdőív (melyek pusztán csak 1 kérdésből állnak, de kevesebbet is fizetnek)! Saját néven levő bankszámlára utalnak 25 dollártól. Annyi a lényeg, hogy mindig a kérdőívekért fizető cégek gombra kell kattintani és kapod a kérdőíveket :) Nemsoká elérem a kifizetési limitet, s ha valóban kifizetnek átteszem a kipróbáltak közé. ;)

  - GamePlaySurveys :
Angol, de hivatalosan is lehet regisztrálni akárhonnan. Egyik kérdőív magyarul jött. Kifejezetten játékokról kell véleményeket mondani :) Paypalra fizet 25$-tól. 5$-t kapsz csak a csatlakozásért. Még új számomra, most reggeltem csak.
  - SurveySavvy :
Angol. A leírások és vélemények alapján az egyik legprofibb. 1 $ a kifizetési minimum, de eddig nekem nemsok kérdőív jött tőle, inkább csak egyéb pénzkeresési módszerek (bár lehet csak azért, mert nem valós adatokkal regisztráltam). Azok között azért volt hasznos is. Elvileg Magyarországra is fizet, akár online pénztárcára is. Mások meghívásáért is kapsz valamit. Még kipróbálás alatt van. :)
  - Ithinkpanel.com :
Eddig nemsok kérdőív jött tőle
. Angol. Paypalon is tud elvileg fizetni. De csak a kérdőívekért fizet, barát ajánlásért nem.



e - Surveyhead :
Paypalon fizet 25 dollártól. 5 $ pénzt kapsz kérdőív kitöltés nélkül, csak a csatlakozásért. Mások ajánlásával sajnos nemigen lehet pénzt keresni, de a profilodhoz tartozó pici mini kérdőívek kitöltéséért még kaphatsz plussz egy kis pénzt.


- http://beheardworldwide.com Most találtam, s elvileg enged magyar bereggelni, csak a ZIP code (=irányítószámhoz) nem enged mást csak 5 jegyű számot:

2 megjegyzés:

  1. Join SwagBucks Now!
    SwagBucks reward their members with free cash and gift cards for the everyday things they already do online.

    Collect Points
    Get online shopping cash-backs, watch entertaining videos, use a search engine, answer surveys, and discover great deals to earn points.

    Get FREE Gift Cards
    Redeem your swag points for free gift cards to your favorite retailers like Walmart or Amazon, and more, or get cash back from PayPal.

    VálaszTörlés
  2. https://keresspenztblogger.blogspot.com/

    VálaszTörlés