2013. március 4., hétfő

9 tipp, amit mindenféleképpen nézz meg az internetes pénzkeresős cégeknél!

1. KI vághat bele? Bárki a Föld bármely részéről? Nem csak regisztrálni lehet de Magyarországra is fizetnek?
2. Mit kell csinálni PONTOSAN? Miért kapunk ténylegesen mennyi pénzt? Sok cégnél trükkös feltételek, meg csábítási módszerek vannak. A korrekt cégeknél általában nem csak a maszlag és beetetés van hanem nagyon konkrét leírások és kifizetési táblázatok is , help center stb..
3. Kell a kifizetéshez SZÁMLAADÁS? Ez hihetetlen fontos pont s mindenféleképpen előre tájékozódjunk akár a részletes szerződésekből. Ha kell kérdezzük meg az ügyfélszolgálatot. Bár ma már kb. 20 ezer forintból lehet csinálni 2 óra alatt egy rendes KFT.-t is amúgy. ;)
Amelyik cégnél én ezt már leellenőriztem, ahhoz mindig odaírom, hogy kell-e vagy se számlaadás a kifizetéshez.
4. MIKOR van a kifizetés? Akár azonnal kikérhető? Automatizált a kifizetés vagy csak 2 hónap múlva küldi valami ügyfélszolgálatos? Ez nagyon eltérő lehet! Van minden féle! S egyáltalán nem mindegy, ha hamar kell a pénz. Ezt is írni szoktam minden kipróbált cégnél.
5. HOGYAN történik a kifizetés? Van hozzá megfelelő elektronikus pénztárcád?
6. Milyen egyéb feltételeknek kell még teljesülniük a kifizetéshez? Egykét cég szab még néhány (általában kisebb) feltételt, ami viszont, lehet, hogy csak a részletesebb leírásból / szerződésből derül ki. Ha vannak ilyenek ezeket mindig leírom az általam már kipróbált módszereknél.
7. Mennyi a minimális kifizetési összeg? Milyen hamar lehet elérni?
8. Mennyire átlátható, könnyen kezelhető maga az egész rendszer? Minél megbízhatóbb egy cég, annál átláthatóbb, rendezettebb, könnyen kezelhetőbb általában, de persze ha nem teljesen profi egy cég, attól még kifizethet.
9. Fórumokon meg egyéb közösségi csatornákon is akár érdemes lehet még utánanézni annak, hogy Magyarországra is tényleg mindig fizetett eddig mindenkinek mindig rendesen? Időre fizet mindig? Szokott késni a kifizetéssel, vagy nem. Milyen tényleges tapasztalatok vannak a céggel kapcsolatban, akár itthon akár külföldön. Mennyire stabil, megbízható cég, stb..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése