2013. március 4., hétfő

FIZETETT FELMÉRÉSEK


Regisztrálj a MOBROG-nál, hogy pénzt kereshess felmérésekkel. 
Lehetőséget kínálunk számodra, hogy az interneten keresztül online felméréseken vegyél részt. A felméréseken való részvételedért fizetünk.
A felmérések a tudomány és piackutatás területére terjednek ki. Kutatók és vállalatok kíváncsiak a véleményedre, hogy továbbfejleszthessék termékeiket és szolgáltatásaikat.

A regisztrációdat követően e-mailben hívunk meg az online felmérésekre. A meghívó e-mail tartalmazza a felmérésre mutató hivatkozást, valamint a téma rövid ismertetését. A hivatkozásra kattintva máris indul a felmérés: A kérdésekre egyszerűen kattintással, illetve szöveg bevitelével válaszolhatsz.

A válaszaidat az értékelés során titkosan kezeljük, így a személyes adataid védelme mindenkor fennmarad. A megadott személyes adataidat kizárólag arra használjuk, hogy résztvevőként kiválasszunk az adott felmérésre. Ezeket az adatokat nem továbbítjuk.

A felmérések kitöltésével keresett összeget résztvevői számládon írjuk jóvá. Ezt az összeget kényelmesen, PayPal-en keresztül fizettetheted ki.

A mi ígéretünk

Megígérjük, hogy
  • a felmérés kitöltése előtt mindig tudatjuk veled, hogy mennyi időt vesz igénybe egy felmérés, és mennyit kereshetsz vele
  • személyes adataid védelme 100%-osan garantált
  • érdekes felmérésekkel kereshetsz pénzt, és hozzájárulhatsz a tudomány és piackutatás eredményeihez
A te ígéreted:
  • Valós adatokat adsz meg magadról, és legjobb tudásoddal, lelkiismeretesen válaszolsz a felmérés kérdéseire.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése