2013. március 4., hétfő

Pénzkeresési ötletek


 

Pénzkeresés az Otthoni Munka és Pénzkereset weboldallal

…avagy egy jó pénzkeresés témájú ötlet birtokában Ön is gazdagabb lehet!

Elege van már, hogy anyagi gondokkal küszködik? Szeretne kiegészítő pénzt keresni, de nem tudja hogyan és mivel? Szívesebben termelne már bevételt saját magának, mint munkáltató cégének? Vagy esetleg Önnek van egy otthoni munka, vagy pénzkereseti tippje?

Ez az oldal Önnek szól!

Az Otthoni Munka és Pénzkereset weboldalon Ön is megtalálhatja élete legnagyobb pénzkereseti lehetőségét.

Válogathat olyan otthoni munka és pénzkereső ötletek között, amelyek már bizonyították életképességüket,  mások jövedelemhez jutottak velük, de lehet, hogy épp olyan tippre lel weboldalunkon, amelyet majd ÖN fog sikerre vinni akár mások támogatásával, vagy akár egyedül. Ha azonnal nem talál olyan használható tippet, amelyről azt gondolja, hogy érdemes belevágnia, az se baj! Egyszerűen regisztráljon egy felhasználónév és email cím megadásával és máris azok közt fog szerepelni, akiknek elsőként rendelkezésére bocsátjuk friss információinkat, ha új pénzkereset témájú tipp kerül fel oldalunkra.

Így ÖN is gazdagabb lehet egy jó információ birtokában!

Itt már is elkezdhet böngészni az Otthoni Munka és Pénzkereseti Tippek között >>>

Önnek is  van egy tippje? Ossza meg másokkal!

Az Otthoni Munka és Pénzkereset oldalon egyrészt mi magunk gyűjtjük az interneten fellelhető aktuális otthoni munka, távmunka, pénzkereseti ötleteket.  Ezen kívül lehetőséget kínálunk bárkinek, aki bővebb információval (min. 1 oldal, kb. 350 szó) rendelkezik egy internetes vagy épp nem internetes otthonról végezheti munkáról, pénzkeresési lehetőségről, hogy közkinccsé tegye azt és társakat találjon magának a jövedelemszerzéshez. Ön ismer ilyen tippet? Akkor érdemes tovább olvasnia.

Exkluzív megjelenés ingyen!

otthoni munka pénzkereset pénzkeresés exkluzív ajándék
Ha Önnek van egy otthoni munka, pénzkereseti tippje, ötlete, amit bővebben (min. 1 oldal, kb. 350 szó) ki tud fejteni, regisztráljon és ingyen feltöltheti rendszerünkbe.
Ha nincs még az Ön tippjéhez hasonló cikk az oldalunkon, akkor az egyéb feltételek megléte esetén automatikusan igénybe veheti Exkluzív megjelenési lehetőségünket. Ha van, az Exkluzív megjelenés oldalon, a “Tegye védetté tippjét!” résznél elolvashatja, hogy mi fog történni.
A 6 hónapon keresztül tartó Exkluzív lehetőség értelmében a leírásban elhelyezheti saját oldalára utaló hivatkozását, email címét, vagy akár beillesztünk egy a – rendszerünkbe beépített – kapcsolati űrlapot, amin kizárólag Önnek tudnak üzenni. A rögzítés után megvizsgáljuk, hogy a pénzkeresés témájú, vagy otthoni munka tipp leírása kellő információt nyújt-e, igényesen van-e megfogalmazva, illetve terjedelemben is megfelel-e az elvárásainknak. Ha mindent rendben találunk, fél éves kizárólagos megjelenési lehetőséget biztosítunk Önnek az adott otthoni munka, pénzkereset témában. Ez azt jelenti, hogy:
  • az adott tippben szereplő lehetőségről csak az Ön információit jelentetjük meg,
  • az Ön ötletéhez, témájához kapcsolódó mások által írt hozzászólásokból kimoderáljuk az abban szereplő egyéb linkeket, csalafinta megfogalmazásokat, vagy
  • akár teljesen kizárjuk a kommentek lehetőségét.
Az Exkluzív megjelenés további részleteiről itt olvashat >>>
Petrik József
Otthoni Munka és Pénzkereset
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése